Dansk

Aktiviteter i Jónshús


Aktiviteterne i Jónshús er meget varieret. Huset danner i dag først og fremmest en ramme omkring foreningsaktiviteter for de mange Islændinge som bor i Københavnsområdet. To foreninger har kontorer i huset men mange andre foreninger anvender husets lokaler til møder og forskellige aktiviteter.

Jónshús rummer også Islandsk forenings Bibliotek. Mindeudstillingen om Jón Sigurðsson er som regel åben  lørdaga og søndage kl. 10 -16. tirsdage, onsdage, torsdage og fredage kl. 12.00 - 20.00. Yderligere oplysninger om åbningstimer findes i atburðir. Islandske foreninger i København og omegn har kontorer i huset.

Legatmodtagere som har ophold i Altingets legatbolig i Skt. Pauls Gade 70 får stillet til rådighed et lille arbejdsværelse i huset.

Husets forstander er Jón R. Runólfsson. Forstanderen har tilsyn med vedligeholdelse og drift af legatboligen og Jónshús, og koordinerer aktivitetsprogrammet for huset, m.m. Forstanderens kontor ligger på 1. sal. Forstanderens telefonnummer er 3313 7997, E-mail: jonshus@mail.tele.dk


hus

Aktiviteterne i Jónshús er meget varieret. Huset danner i dag først og fremmest en ramme omkring foreningsaktiviteter for de mange Islændinge som bor i Københavnsområdet.

Kort